Produkto sudėtyje yra veršeliams reikalingų, natūralių gyvų mikroorganizmų
PAGRINDINIAI VEIKLŪS KOMPONENTAI - probiotikai
Perėjimas nuo pieno ar pieno pakaitalų prie sausojo pašaro, veršeliams gali sukelti virškinimo problemų, sutrikdyti vandens bei maisto medžiagų pasisavinimą. Calf RD paskirtis – padėti vystytis didžiajam prieskrandžiui ir pratinti veršelius prie sausojo pašaro davinio. Tokiu būdu sparčiau auga veršelio svoris, mažiau pasitaiko virškinimo sutrikimų. Calf RD yra praturtintas probiotikais, į kurių sudėtį įeina gyvosios bakterijos, palaikančios palankią virškinimo aplinką, o tai padeda geriau pasisavinti maisto medžiagas.
SAVYBĖS IR PRIVALUMAI
Calf RD sudėtyje yra :
• Gali būti naudojamas su pieno pakaitalu, pienu ar vandeniu.
• Calf RD skatina greitesnį didžiojo prieskrandžio vystymąsi, starterinių pašarų vartojimą, o tai skatina spartesnį tempą, palengvina atjunkymą.
REKOMENDUOJAMA NAUDOTI:
• Norint paskatinti didžiojo prieskrandžio vystymąsi.
• Norint palengvinti perėjimą prie sausojo pašaro ir pagerinti maisto medžiagų pasisavinimą
• Norint sumažinti virškinimo sutrikimų tikimybę.
• Norint aprūpinti virškinimo sistemą gerosiomis bakterijomis.
• Perkeliant veršelį iš individualaus į grupinį gardą
NAUDOJIMO YPATUMAI:
Calf RD gali būti maišomas su pienu, pieno pakaitalu ar rehidratacijos preparatais (elektrolitais).
Produkto rekomenduojama duoti nuo antros dienos po gimimo iki nujunkymo.
Dienos norma veršeliui - 4g . Rekomenduojama duoti 2 kartus per dieną po 2g .
SUDEDAMOSIOS DALYS
Baltymai 7,50%
Riebalai ir Aliejus 0,90%
Ląsteliena 0,70%
Pelenai 3,30%
Kalcis 0,02%
Natris 0,32%
SUDĖTIS
Maltodekstrinas, mielių produktai, sacharozė, dekstrozė.
PRIEDAI
VITAMINAI IR PROVITAMINAI
E672 vitaminas A 37 500 IU/kg
E671 vitaminas D3 7 000 IU/kg
3a700 vitaminas E 4 150 mg/kg
MIKROORGANIZMAI
E1700 Bacillus subtilis ir Bacillus licheniformis 3.38 x 10(8) CFU/kg
E1708 Enterococcus faecium 3.125 x 10(8) CFU/kg
*СFU (koloniją sudarantis vienetas)
PAKUOTĖ
1,5 kg indelis
Enterococcus faecium - probiotiko priedas (pieno rūgštį gaminančios bakterijos) gerina imuninę sistemą ir kovoja su blogosiomis bakterijomis; - skatina didžiojo prieskrandžio mikrofloros augimą ir tokiu būdu slopina patogeninių mikroorganizmų augimą, ypač per pirmąsias gyvenimo savaites. Mažina viduriavimą; - spartina stipresnių veršelių augimą, mažina mirtingumą.
Bacillus subtilis & Bacillus licheniformis - pagerina maistinių medžiagų pasisavinimą iš pieno pakaitalų ir pašarų, padidina prieaugius, gerina veršelių sveikatingumą; - aktyvina fermentus skatinančius krakmolo, riebalų ir baltymų skaidymą; - skatina prieskrandžio formavimąsi; - padeda lengviau išgyventi stresines situacijas.