Tai pieniniams galvijams skirtas natūralių mikroorganizmų šaltinis.
Spartus virškinamojo trakto veiklos atkūrimas, didesnio suvartojimo skatinimas, pateikiant koncentruotą tiesiogiai šeriamų mikroorganizmų formą. „TriMic“ padeda atstatyti didžiojo prieskrandžio aplinką, skatina sausojo davinio suvartojimą visų pieno gamybos fazių metu.
PAGRINDINIAI FUNKCINIAI KOMPONENTAI gyvos mielės (Saccharomyces cerevisiae), palaikančios didžiojo prieskrandžio aplinką, fermentacijos ekstraktai.
SAVYBĖS IR NAUDA
- daugiau celiuliotinių bakterijų – geresnis pašarų virškinimas;
- didesnis pieno rūgšties įsisavinimas padeda sumažinti acidozę;
- metabolitų ir fermentų veikla palaiko didesnį prieskrandžio efektyvumą ir didina gerųjų bakterijų kiekį.
KADA NAUDOTI?
NURODYMAI VARTOTOJUI
PIENINĖMS KARVĖMS
ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS
Žali baltymai 8,10%
Žali riebalai ir nerafinuoti aliejai 6,50%
Žalioji ląsteliena 2,05%
Pelenai 28,50%
Kalcis 9,80%
Natris 0,01%
SUDĖTIS
Dekstrozė, kalcio karbonatas, alaus mielės, maltodekstrinas, miežių miltai, žirnių miltai, sojos pupelių aliejus, mielių produktai.
PRIEDAI
VITAMINAI IR PROVITAMINAI
3a700 vitaminas E 970 mg/kg
Nikotino rūgštis 2 000 mg/kg
MIKROORGANIZMAI
E 1711 Saccharomyces cerevisiae CNCN I-1077: 1.0 x 1012 cfu/kg
( Saccharomyces cerevisiae - gyvos mielės, *СFU (koloniją sudarantis vienetas)
VIRŠKINIMĄ GERINANTIS ELEMENTAS
Aspergillus oryzae 4a2 fermentacijos produktas NRRL 458: 250 g/kg
GALIMI PAKUOČIŲ DYDŽIAI
1 kg maišas